Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Yapıda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına alınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya dürüst ve kolayca açılabilen bünyeya sahiptir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında uzman ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı tam sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın kapıları öteki yangın kapısı türleri arasındadır.

Gerek bayilerimiz yangın kapısı gerekse aracısız global satış olarak zirda mekân alan illere hizmet vermekteyiz.

Hatta yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun birfena firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri hiç bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Evgin çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını esenlayana denli dayanması çok önemlidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir mimarisı vardır.

Kanatlar zarfında şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page